Završena cesta u Vinogradskoj ulici u Laslovu

Budući da je postojeća nerazvrstana cesta u Vinogradskoj ulici u Laslovu bila u izuzetno lošem stanju, početkom godine općinsko vodstvo Općine Ernestinovo nominiralo je projekt „Rekonstrukcije nerazvrstane ceste u Vinogradskoj ulici u Laslovu“ na raspisan natječaj Ministarstva graditeljstva. Projekt je odobren, a radovi na rekonstrukciji ceste započeli su u rujnu.

Ukupna investicija izgradnje nove ceste iznosila je 510.000,00 kn. Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja koje je izgradnju ceste sufinanciralo u iznosu od 225.000,00 kn, dok je Općina Ernestinovo iz vlastitih sredstava izdvojila 285.000,00 kn.

U studenom 2018.g. završeni su svi radovi na izgradnji nove ceste u Vinogradskoj ulici koja se nalazi u samom središtu naselja. Drago nam je što smo upornim i predanim radom uspjeli uljepšati sam centar Laslova, uz koji se nalazi Park hrvatskih branitelja i novouređeno dječje igralište, te na taj način pridonijeli ugodnijoj i ljepšoj svakodnevnici naših stanovnika, unapređenju sustava prometne infrastrukture, podizanju razine sigurnosti i udobnosti u prometu i razine komunalnih usluga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.