NAŠE VRTIĆARCE DARIVALI SMO POSJETOM VRTNOJ BAJCI

Bliži nam se najljepše i najčarobnije vrijeme u godini. Vrijeme darivanja, koje je najuzbudljivije za naše najmlađe koji neprestano pričaju o Djedu božićnjaku, otkuda dolazi, za koliko dana stiže….. a kako smo čuli da su naša djeca bila jako dobra i da Djed božićnjak i njegovi pomagači stanuju blizu, u Vrtnoj bajci, odlučili smo ih posjetiti.

Stoga smo ove godine odlučili darivati naše vrtićarce posjetom Vrtnoj bajci. Zahvaljujemo i našim susjednim općinama Vladislavci, Šodolovci i Tordinci čija djeca pohađaju naš vrtić, što su se uključile u božićno darivanje i međusobno podijelile troškove prijevoza te tako pridonijeli ostvarenju našeg darivanja.

Djecu je dočekao sam Djedica, jer Baka Mraz nije bila kod kuće. Nakon druženja u vilenjačkoj radionici, gdje su saznali vilenjačke tajne, Djedica ih je odveo u čarobnu sobu gdje je uz priču, pjesmu i pucketanje vatre u kaminu, podijelio paketiće djeci.

Ne znamo točno kakva čarolija je u pitanju, ali gotovo nitko još nije otišao iz Vrtne bajke ne začaran njome… Tako je Vrtna bajka začarala i našu djecu koja neprestano pričaju o njoj, o Djedici i oduševljeno i razdragano očekuju Božić i rođenje malenog Isusa koji će u sve nas unijeti mir, radost, ljubav i nadu….sve ono najljepše što život može pružiti!