Drugi rođendan vrtića obilježen uz otvorena vrata

Kako bismo na zanimljiv i poučan način obilježili drugi rođendan našeg dječjeg vrtića Ogledalce odlučili smo  otvoriti vrata  vrtića za sve vas koji ste željeli vidjeti što se to svakodnevno u vrtiću radi.

Naši vrtićarci iz Ernestinova i Laslova i njihove odgojiteljice  su tjedan započeli posjetom prometne policije koja se, uz bombone i čokolade koje su  im darovali, družila s njima, ukazujući im da u policiji uvijek imaju pomoć i potporu.

Kako bismo im približili umjetnost i upoznali ih s različitim likovnim tehnikama,  u utorak je organizirana  likovna radionica u suradnji s Malom akademijom umjetnosti i s gđom Milicom Reinhart.

Srijeda je bila rezervirana za posjet konjogojskoj udruzi  KKSIB u Ernestinovu, za jahanje ponija uz nadzor naših Ernestinovčanki Eme Zoretić,  Anne Lijak i predsjednika kluba Darka Čelik Čaruga i za  upoznavanje ovih divnih i plemenitih životinja.

Divan i sunčan četvrtak bio je kao stvoren za posjet ZOO vrtu i upoznavanje raznolikog svijeta životinja i stvaranje kontakta s njima.

 

Kraj tjedna, vrtićarci su obilježili u sportskom duhu uz raznovrsne igre, podjelu medalja, pjesmu, ples i pravu rođendansku proslavu uz neizostavnu tortu.

Našem vrtiću, našim vrtićarcima i cjelokupnom divnom zaposlenju vrtića od srca čestitamo rođendan vrtića uz želju da ga uvijek ispunjava mnoštvo graje, veselja i neizmjerne dječje radosti.