Završeni radovi na energetskoj obnovi zgrade NK “Laslovo 91”

ZAVRŠENI RADOVI NA ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADE NK “LASLOVO 91”

Energetskom obnovom zgrade NK “Laslovo 91” obnovili smo ovojnicu zgrade na vanjskim zidovima, postavili toplinsku izolacija na strop, zamijenili vanjsku stolariju i horizontalnim mjerama izgradili prilaz zgrade za osobe s invaliditetom i osobe smanjene pokretljivosti. Ovim projektom doprinijeli smo razvoju promicanja energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, kao i smanjenju potrošnje energije u zgradama javnog sektora.

Projekt je ukupne vrijednosti 399.383,13 kn, bespovratna sredstva EU iznose 235.623,27 kn, a ostatak sredstava osigurava Općina Ernestinovo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014-2020.”, u sklopu poziva “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”.
Uz navedene radove, napravili smo i pripremu za kanalizacijski i plinski priključak, te novo asfaltirano parkiralište ispred cijelog objekta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.