Završena obnova ceste u Radićevoj ulici u Ernestinovu

U svega nešto više od dvije godine našeg rada završili smo 6 cestu po redu. Zadnja u nizu, rekonstruirana i u potpunosti obnovljena cesta nalazi se u Ulici braće Radića u Ernestinovu.

Projekt je ukupne vrijednosti 763.016,56 kn. Iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH za 2019.g. financira se 70% vrijednosti projekta, što iznosi oko 540.000,00 kn, a razliku od 230.000,00 kn sufinancirala je Općina Ernestinovo.

Kvalitetno izgrađene i adekvatno održavane ceste imaju velik utjecaj na stanje sigurnosti u cestovnom prometu. Rekonstrukcijom navede nerazvrstane ceste poboljšali smo prometno tehničke uvjete na prometnici čime smo znatno podigli razinu prometne sigurnosti i udobnosti svih sudionika u prometu što je bio i cilj Poziva, razvili smo infrastrukturu koja će zaštiti sve sudionike u prometu, a osobito one najranjivije kao što su pješaci, biciklisti, motociklisti, korisnici javnog prijevoza, kao i djecu, starije osobe i osobe s invaliditetom što će direktno pridonijeti poboljšanju kvalitete života te sigurnoj i održivoj mobilnosti.

Cilj našeg rada je zadovoljiti javne potrebe, što će potaknuli daljnji razvoj i napredak naše lokalne zajednice, stoga nastavljamo dalje graditi i uređivati našu zajednicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.