Održan izviđački kamp za djecu u Ernestinovu

U suradnji sa Izviđačkim klubom Javor iz Osijeka i Izviđačkim odredom Laslovo, Općina Ernestinovo organizirala je izviđački kamp za našu djecu. Na kampu se okupilo oko 100-ak djece i 16 odraslih izviđača koji. Predivan dan na otvorenom, ispunjen smijehom, zabavom, druženjem, mnogobrojnim aktivnostima… bilo je predivno!

Djeca su tijekom dana učila različite tehnike vezanja čvorova, igrali se, pripremali skečeve. U 19h na pozornici u parku su roditeljima i svima prisutnim pokazali što su sve naučili a nakon predstave zapalili smo logorsku vatru i uz kobasice se podružili. Nakon večere maleni su posli kućama, a veliki su prespavali do jutra u šatorima.

Na kraju ovog predivnog druženja glavno pitanje je bilo – Kad ćemo opet? I zašto samo jedan dan?😁😍 u Galeriji naša umjetnica Milica pripremila je izložbu dječjih radova nastalih na međunarodnoj koloniji mladih u našoj školi koju možete vidjeti i idućih dana kad se uputite u šetnju.

Od srca zahvaljujemo našim izviđačima iz Izviđačkog kluba Javor i Izviđačkog odreda Laslovo na trudu i vremenu koji su uložili u jučerašnji dan i našoj djeci osigurali nezaboravne trenutke koje će pamtiti cijeloga života. Zahvaljujemo i našem KUD-u Petefi Šandor na opremi koju nam je posudio i našim divnim djelatnicima komunalnog pogona koji su svu opremu pripremili.

Ako ste za….nagodinu se vidimo u Laslovu?!?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.