NAJ UČENIK GENERACIJE NAŠIH ŠKOLA

Trud, zalaganje i upornost učenika treba cijeniti, pohvaliti i prigodno nagraditi. Općina Ernestinovo, stoga je donije odluku da od školske godine 2020./2021. prigodnim darom nagradi naj učenika OŠ Ernestinovo i Laslovo, učenika/učenicu koji/koja je svih osam godina školovanja završio/la s odličnim uspjehom.

Prigodni dar, koji će ih potaknuti na boravak na otvorenom – bicikl uručen im je prigodom svečanog ispraćaja osmaša i završne priredbe. Svečanosti dodjele prisustvovali su predsjednik Općinskog vijeća Općine Ernestinovo Krunoslav Dragičević, Tea Pušeljić i Ivan Tkalec, vijećnici Općinskog vijeća, koji su naj učenicima uručili prigodni dar.

U ime Općine Ernestinovo ovim putem još jednom upućujemo iskrene čestitke i divljenje Eni Sukić, učenici OŠ Laslovo i Antoniji Roguljić, učenici OŠ Ernestinovo na osobitom školskom uspjeh, uzornom ponašanju i zapanjujućim rezultatima.

Isticanjem naj učenika želimo naglasiti njihove pozitivne vrijednosti, ali i potaknuti i ostale učenike u ostvarivanju takvih vrijednosti.

Od srca čestitamo svim osmašima na svim dosadašnjim postignućima, uz želju i uvjerenje da ćete ih u životu postići još mnogo. Sretno u daljnjem školovanju!!!