IZNIMNO LIJEP I USPJEŠAN DAN – KRENULI RADOVI NA NOVIM STAZAMA U LASLOVU I NOVA ODLUKA O FINANCIRANJU U NAŠIM RUKAMA

Kao što smo i najavili, krenuli su radovi na izgradnji staza od Trga hrvatskih branitelja do bivšeg Prvog maja na  lijevoj strani.  Investicija je vrijedna 810.000,00 kn, a  u sklopu nje renovirati će se 750 m staze te izvesti pripreme za priključke za plin za sva kućanstva koja nemaju priključak.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU dok će preostala sredstva za  izvedbu radova osigurati Općina Ernestinovo.

Da je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU naš pouzdan „partner“ i uvijek toliko potrebna podrška, dokazuje novo primljena Odluka o odabiru projekta kroz koju su nam dodijeljena sredstva u iznosu od 382.000,00 kn za izgradnju pješačkih staza u ulici P. Šandora do Trga hr. branitelja. Ovu dionicu završili smo prije svega nekoliko dana, a bagerima,  mehanizaciji  i vrijednim građevinarcima nismo dopustili da napuste prostor naše općine, već smo ih preusmjerili u novu izgradnju, izgradnju kojom jamčimo iz dana u dan ugodnije i kvalitetnije uvjete življenja.

Od srca, kao i uvijek, upućujemo velike zahvale Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, ministrici Nataši Tramišak te svojim vrijednim i neumornim djelatnicima i vijećnicima na potpori, podršci i neizmjerno uloženom trudu.