IZDAVANJE PROPUSNICA

Stožeri civilne zaštite gradova i općina OVLAŠTENI SU I ODGOVORNI izdati propusnice za izlazak iz mjesta prebivališta ili stalnog boravišta SAMO ukoliko je riječ o ulasku i izlasku s područja prebivališta ili stalnog boravišta iz razloga koji se odnose na vitalne obiteljske razloge, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnji hrane i osnovnih potrepština koje nisu dostupne na području Općine Ernestinovo.

Propusnicu za kupnju hrane, osnovnih namirnica i lijekova možete dobiti jednom u 15 dana. Propusnica se izdaje s vremenskim ograničenjem i točnom lokacijom na koju se odlazi. 

Prethodno je potrebno dostaviti zahtjev za izdavanje propusnice na e-mail adresu tajnica@opcinaernestinovo.com. Iznimno, zahtjev je moguće popuniti u prostorijama Općine Ernestinovo.

Propusnica će biti poslana na adresu elektroničke pošte, a iznimno propusnica izdana na temelju zahtjeva podnesenog u prostorijama Općine Ernestinovo moći će se podići nakon podnošenja zahtjeva, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u najkraćem mogućem roku.

Molimo vas za strpljenje.

Obrazac Zahtjeva za propusnicu preuzmite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.