IZDAVANJE PROPUSNICA

Žitelji Osječko-baranjske županije mogu se  slobodno (bez propusnica!) kretati unutar cijele županije od 20.04.2020.

Naime, na temelju prijedloga Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije 20.4.2020. je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio odluku o ukidanju mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području naše županije.

E-propusnica je i dalje potrebna za odlazak na područje druge županije.  

Odluka o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta – Osječko-baranjska županija

Stožeri civilne zaštite gradova i općina OVLAŠTENI SU I ODGOVORNI izdati propusnice iz razloga koji se odnose na vitalne obiteljske razloge, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnji hrane i osnovnih potrepština.

Propusnicu za kupnju hrane, osnovnih namirnica i lijekova možete dobiti jednom u 15 dana. Propusnica se izdaje s vremenskim ograničenjem i točnom lokacijom na koju se odlazi. 

Prethodno je potrebno dostaviti zahtjev za izdavanje propusnice na e-mail adresu tajnica@opcinaernestinovo.com. Iznimno, zahtjev je moguće popuniti u prostorijama Općine Ernestinovo.

Propusnica će biti poslana na adresu elektroničke pošte, a iznimno propusnica izdana na temelju zahtjeva podnesenog u prostorijama Općine Ernestinovo moći će se podići nakon podnošenja zahtjeva, radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u najkraćem mogućem roku.

Molimo vas za strpljenje.

Obrazac Zahtjeva za propusnicu preuzmite ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.