Ljeto je u punom jeku u Dječjem vrtiću Ogledalce, i neki naši mali vrtićarci su otišli na zaslužene “godišnje odmore”, a predškolci se već spremaju za svoje nove školske avanture. Manje nas je no to ne znači da manje radimo i da se manje zabavljamo. Radionice dramsko scenskog programa tražene su i vrlo zanimljive, a engleski još učimo kako bi što lakše komunicirali u velikom Svijetu koji čeka na nas!

U Dječjem vrtiću Ogledalce Ernestinovo kroz projekt projekt  “Obiteljski sklad kroz produljeni rad u DV Ogledalce Ernestinovo” koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda razvijeni  su programi Ranog učenja engleskog jezika i kraći dramsko scenski program za djecu u predškolskom odgoju. Moramo reći kako smo jako zadovoljni provedbom ovih programa kao i interesom djece za njima. Svakako je lijepo što se uz mnoge redovne aktivnosti vrtića još više razvijamo i usavršavamo svoje vještine.

Projekt je u 100% iznosu potpore 1.055.086,14 kn (140.034,00 EUR) financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt traje od 1.01. 2021. g. do 31. 08. 2023. godine.