ERNESTINOVAČKI UMIROVLJENICI NA MORU U SEGETU DONJEM OD 25.08. do 04.09.2022.

Ma tko to more platiti?   NITKO… Deset dana druženja,  smijeha, kupanja, plivanja….

U subotu zatvaranje Segetskog ljeta. Gostuje bend iz Trogira“Bravo“.

Pozornica na trgu je naša. Plesalo se i pjevalo do ponoći do „ fajronta“.

Uz glazbu iz naše mladosti, domaća zabavna glazba, neizbježan rock and roll, latino glazba i završni kaubojac…. Kroz cijelo vrijeme boravka,  bilo sunčano i toplo, pogodno za kupanje i šetnje do Medene i Trogira.

U srijedu smo organizirano išli na izlet brodom na Šoltu  i Čiovo. Vrijeme sunčano i ugodno, kupanje na otvorenom moru uz pjesmu i smijeh. Ručak na Čiovu: riba na gradele,vino ,lubenica i kupanje. Povratak u večernjim satima.

Završno veće u subotu 03.09.2022.

PROSLAVA ROĐENDANA  Ane  i Ivana. Tulum za pamćenje.

Pjevalo se i plesalo. Sve od sevdalinki , šokačkog kola, kukunješće,  rock and rooll. Na stol iznijeli sve delicije donijete  iz Slavonije. Kulen i kulenova seka, kobasica, pršut, slanina. Sve je to naša Ruža i ostale pomoćnice izrezale i servirale da se ne bi postidjeli ni  u najboljem restoranu poslužiti.

Prošlogodišnje plivačice su znatno napredovale na tečaju plivanja. Trenerica Ivanka je bila zadovoljna i darivali smo im pomagala za slijedeću godinu. Kaja, Barica i Mira .

Dj, naša Ana, puštala glazbu za svačiju dušu. Pjevalo se i plesalo do kasnih sati. Neki su završili i na stolu , ali samo na kratko. Završetak s pjesmom „ Laku noć svirači“…..

Polazak kući  u jutarnjim satima… zajedničko fotografiranje , oproštaj od Jadrana i put prema našoj Slavoniji…