ZAVRŠENO UREĐENJE PARKIRALIŠTA NA MJESNOM GROBLJU LASLOVO

Početkom godine završili smo, još jedan u nizu komunalnih objekata, objekt koji je sve do 2017. godine, gotovo 20-ak godina, stajao neuređen, nedovršen i stoga nije mogao služiti svojoj potpunoj namjeni i svrsi.
Preuzimanjem izvršne vlasti 2017.g. pokrenuli smo mnogobrojne inicijative koje se tiču izgradnje i uređenja infrastrukture, pa tako i uređenja kuće oproštaja i groblja u Laslovu. 2018. g. u kući oproštaja uvedena je struja i voda, postavljene su pločice, oličena je iznutra, napravljena je fasada i klupice izvana, napravljena je i ograda i izgrađena kamena podloga za parking s rubnjacima.
Kroz projekt „Uređenje komunalne infrastrukture – parkirališta na javnoj površini u Laslovu“ koji nam je odobren putem natječaja 2021. godine, asfaltirali smo cjelokupni prostor namijenjen parkiranju, obilježili parkirališta za osobne automobile, parkirališta za osobe s invaliditetom, postavili novu ogradu i zasadili stabla.
Ukupna investicija iznosi 530.000,00 kn, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU izdvojilo 235.000,00 kn, a ostatak od 300.000,00 kn Općina Ernestinovo.