Započeto – završeno

Radovi na izgradnji staza u Laslovu od Trga hrvatskih branitelja do bivšeg Prvog maja na  lijevoj strani krenuli su u listopadu 2022. te okončani krajem godine.

U sklopu investicija vrijedne 840.000,00 kn  renovirali smo 750 m staze te izveli pripreme za priključke za plin za sva kućanstva koja nemaju priključak.

Projekt se realizirao uz financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU koja je iznosila 450.000,00 kn, a preostala sredstva za izvedbu radova osigurala je Općina Ernestinovo.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU naš je pouzdan partner i uvijek toliko potrebna podrška, što dokazuju  konstantnim odobrenjem naših komunalno-infrastrukturnih projekata.

Od srca, kao i uvijek, upućujem velike zahvale Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, vrijednim i neumornim djelatnicima  općine, vijećnicima i svojim suradnicima na potpori, podršci i neizmjerno uloženom trudu, trudu i radu iz kojeg proizlaze pozitivni rezultati i niču građevine koje će godinama služiti cijeloj našoj zajednici.