U Općini postavljen Wi-fi hot spotovi za pristup besplatnom internetu

Postavljanjem WI-FI hot spotova omogućili smo mještanima i posjetiteljima koji se nađu u krugu dometa mreže besplatno korištenje Wi-Fi interneta.

Općini Ernestinovo prošle godine odobren je projekt WIFI4EU u okviru inicijative koju financira Europska komisija ukupne vrijednosti 15.000,00 EUR. U sklopu projekta, na javna mjesta na kojima se okupljaju građani postavili smo WI-FI hot spot i opremu za pristup na besplatni internet.

Pristupne točke za besplatni internet pokrivaju prostor Parka skulptura i dvorišta OŠ Ernestinovo i OŠ Laslovo, javni prostor ispred DVD-a Ernestinovo i općine te prostor NK “Sloga” Ernestinovo.
Naša namjera bila je omogućiti besplatni internet na prostoru NK “Laslovo 91”, u malom parku u Vendelovu, na prostoru dječjeg igrališta u Parku hrvatskih branitelja i dvorištu Društvenog doma Petefi Šandor u Laslovu no nažalost zbog niskih građevina signal je bilo nemoguće povezati i omogućiti besplatno korištenje interneta na navedenim lokacijama.

 Pozivamo Vas da se prijavite se na WiFi4EU mrežu Ernestinovo i koristite pogodnosti besplatnog interneta, uz molbu da ne uništavate opremu za Wifi, budući da u sklopu projekta nismo instalirali 5G opremu.

2 misli o “U Općini postavljen Wi-fi hot spotovi za pristup besplatnom internetu

    1. Poštovana, besplatna Wi-fi točka je postavljena na javnim površinama i dostupna je svim mještanima. Lokacije su u Parku skulptura na Galeriji Petar Smajić ℹ na NK Slogi, te ju tamo možete koristiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.