PREKRASAN UGOĐAJ NA BOŽIĆNOM SAJMU U LASLOVU

U lijepoj i  ugodnoj blagdanskoj atmosferi, održan je prvi božićni sajam Osnovne škole Laslovo, u samom središtu sela, u prekrasnom adventskom ambijentu ukrašenog parka i crkve.

Radosno i veselo, radišno i uzbuđeno, djeca su prodavala divne i jedinstvene ukrase i slastice koje su danima marljivo izrađivali uz prisustvo, pomoć i poticaj svojih učiteljica.

Toliko mašte, kreativnosti i truda vrijedilo je nagraditi svojim dolaskom, što su učinili i mnogobrojni mještani, mame i tate, bake i djedovi…

Dolazak na sajam bila je i prigoda sresti susjeda, prijatelja ili pak  člana svoje  obitelji te se u ugodnom društvo podružiti uz kuhano vino, čaju i pre fine langošice, fritule i kolačiće koje su za sve prisutne pripremila djeca, njihovi učitelji i predstavnici udruga.

Čestitam organizatorima, Osnovnoj školi Laslovo, njihovoj djeci i učiteljima, kao i svim ostalim članovima naše zajednice na prekrasno organiziranom i realiziranom  sajmu koji nas je „izvukao“ iz naših toplih domova, kako bismo u zajedništvu, dobrom raspoloženju i duhu, podržali  naše mlade članove društva u njihovu stvaralaštvu i plemenitoj namjeri.

Iznimno topla i ugodna atmosfera, unatoč hladnoći, pregršt smijeha i veselja,  ukazali su nam da su svoju namjeru ispunili.

Djeco i učitelji bravo!!!!