ODRŽAN BOŽIĆNI SAJAM ERNESTINOVO U ❤️

U zajedništvu, kako priliči, održali smo božićni sajam u Ernestinovu na kojem su sudjelovali svi članovi naše zajednice, i mali i veliki.

Vrijedne, maštovite i kreativne ručice naše vrtićke djece i odgojiteljica, školaraca i učiteljica, naših umirovljenika, mama i tata za sve prisutne pripremile su pregršt ukusnih kolača i slastica, božićnih ukrasa i suvenira te kuhano vino i punč.

Na sajam nam je pristiglo i Betlehemsko svjetlo koje su naši mještani prenijeli u svoje domove, a najmlađi su se okušali i u jahanju ponija s praporcima.

Na samom kraju, uživali smo u zgodama i nezgodama Scrooga, na balama slame, pod zvijezdama, koji je na kraju svoje priče otkrio čaroliju Božića, nade i mira, darivanja i vjere, zajedništva i ljubavi, čaroliju koju smo danas dijelili jedni s drugima.

Os srca veliko hvala našoj djeci i svim divnim ljudima koji su nam pomogla u pripremi i realizaciji sajma, koji su se uključili u organizaciju i realizaciju, našim udrugama, a da naš trud nije bio uzalud potvrđuju nam zadovoljna i nasmijana lica naših mještana.

Zbog vas, naša zajednica je divna, predivna….jedinstvena!